MINDEN ÚTRA, MINDEN FELADATRA

Szerviz és alkatrész

iveco teherautó

KÉRDÉSE VAN?

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, keresse őket bizalommal!

Székelyhidi Ákos

AJÁNLATKÉRÉS

Ha Ön új IVECO járművet szeretne vásárolni, vagy egyéb információra van szüksége a járművel kapcsolatban, azt az alábbi adatlap kitöltésével felteheti.

Kapcsolat

Leírás

Biztonságban az utakon

Gépjárműve az Ön napi bevételtermelő eszköze. Épp ezért rendkívül fontos, hogy ne csupán a lehető legjobb állapotban közlekedjen az utakon, de olyan szakértők végezzék a rendszeres szervízelést, ahol minden területnek dedikált szakértője van, így jelentősen csökken a gépjárművek szervízben töltött ideje -vagyis a termelésből kieső napok száma.

Az általános és rendszeres karbantartási feladatokon túl természetesen egy esetleges káresemény bekövetkeztekor is Ön mellett állunk: nem csupán a minőségi alkatrészbeszerzési és javítási feladatokat látjuk el, de a káreseményhez, a biztosítókkal való ügyintézéssel kapcsolatos valamennyi teendőt is.  

Szervízünkben saját karosszéria lakatos, hegesztő, gépjárműtechnikai szerelő, autószerelő, autóvillamossági szerelő, autóelektronikai műszerész, autótechnikus, járműklímaszerelő, gépészmérnök kollégáink gondoskodnak arról, hogy gépjárművét és egyedi felépítményeit, utánfutóit is szakavatott kezek gondozzák.