MINDEN ÚTRA, MINDEN FELADATRA

Finanszírozás ügyintézés

iveco teherautó

KÉRDÉSE VAN?

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, keresse őket bizalommal!

Székelyhidi Ákos

AJÁNLATKÉRÉS

Ha Ön új IVECO járművet szeretne vásárolni, vagy egyéb információra van szüksége a járművel kapcsolatban, azt az alábbi adatlap kitöltésével felteheti.

Kapcsolat

Leírás

Találja meg a legjobb finanszírozási formát!

Az új gépjármű beszerzése nem kis anyagi terhet ró a vállalkozásokra. Célunk, hogy az első lépésektől kezdve segítséget nyújtsunk és megkönnyítsük az adminisztrációs terheit, átvegyük a keresgélés, a banki egyeztetések, ajánlatkérések feladatait Öntől.

Cégünk, a TGK Hungary Kft. az MNB által nyilvántartott hivatalos pénzügyi szolgáltatás közvetítő, valamint biztosításközvetítő, két munkatársunk is rendelkezik pénzügyi szolgáltatás közvetítő hatósági bizonyítvánnyal, így a szakértelem és a jogszabályoknak való megfeleltetés minden esetben garantált.

Tanácsadó kollégáink több évtizedes tapasztalattal segítenek megtalálni a vállalkozása számára legkedvezőbb finanszírozási formát, de a szerződéskötést követően sem hagyják magára: lízing vagy kölcsönszerződés esetén is segítik valamennyi adminisztráció és egyeztetés lebonyolításában a pénzügyi szervekkel, átvállalják Öntől a fárasztó és gyakran idegőrlő levelek, sok körös dokumentumbekérések és küldések valamennyi lépését.