MINDEN ÚTRA, MINDEN FELADATRA

Biztosítás ügyintézés

iveco teherautó

KÉRDÉSE VAN?

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, keresse őket bizalommal!

Székelyhidi Ákos

AJÁNLATKÉRÉS

Ha Ön új IVECO járművet szeretne vásárolni, vagy egyéb információra van szüksége a járművel kapcsolatban, azt az alábbi adatlap kitöltésével felteheti.

Kapcsolat

Az IVECO Daily 4x4 kisteherautó bemutatása

KGFB és Casco: hagyja ránk a papírmunkát!

Ugye Önnek is ismerős, amikor privát személyautója miatt évente nézi át az online biztosításközvetítők és alkuszok oldalait a legkedvezőbb ajánlatért?

Egy céges gépjármű, teherautó, autóbusz vagy utánfutó esetében a megfelelő biztosítás felkutatása azonban jóval bonyolultabb és időigényesebb feladat. Ráadásul az egyes ajánlatok közötti árkülönbség is sokkal komolyabb kiadást jelent vállalkozása számára – még balesetmentes életút esetén is.

Cégünk az MNB által nyilvántartott hivatalos pénzügyi szolgáltatás közvetítő, valamint biztosításközvetítő, két kollégánk pedig pénzügyi szolgáltatás közvetítő hatósági bizonyítvánnyal segíti ügyfeleinket, így a szakmai hozzáértés és a jogszabályoknak való megfeleltetés minden esetben garantált.

Új jármű vásárlása esetén kiválasztjuk a vállalkozására szempontjából legkedvezőbb biztosítási ajánlatokat, elintézünk Ön helyett minden szerződéskötéssel kapcsolatos teendőt. Egy esetleges káresemény bekövetkeztekor is mindenben segítjük, a biztosítókkal való levelezés, szemlék, dokumentum küldözgetések minden szükséges adminisztrációját elvégezzük Ön helyett – majd saját üzemünkben természetesen a teljes körű javítást is elvégezzük.