Szerviz

Szerviz

Cégünk hivatalos gépjárműgyártóként saját műhelyében, felkészült szakemberekkel, lelkes és kreatív csapatával vállaljuk kisteherautók, autóbuszok szerviz, időszakos karbantartás, eseti meghibásodásainak javításának a folyamatait, valamint akár még a műszaki vizsgáztatását is. Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön járműve egy nagyon lényeges és elengedhetetlen munkaeszköz, éppen ezért törekszünk rövid határidővel végrehajtani a szerviz folyamatait, hogy az Ön gépjárműve minél hamarabb, újult erővel munkába állhasson.

Minden esetben és minden típusú jármű esetében csakis a gyári előírásoknak megfelelő munkafolyamatokkal és minőségi alkatrészek felhasználásával járunk el, annak érdekében, hogy kedvező költségek mellett, megnöveljük a gépjárművek futásteljesítményét.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés alapján vállaljuk a gépjárművek garanciális és garancia időn túli, rendszeres szervízelését, olajcsere, olajszűrő, légszűrő, ékszíjak, vezérmű szíjak cseréjét, műszaki vizsgára történő felkészítését. Kérjen tőlünk időpontot elérhetőségeinken!

Szervizünk közvetlen telefonszáma: +36-70/558-9303

Pályázat

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott A TGK Hungary Kft. eszköz állományának fejlesztése című, VEKOP-1.2.6-20- 2020-00600 jelű támogatási kérelmünket a Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 12 728 548 Ft azaz tizenkétmillió-hétszázhuszonnyolcezer-ötszáznegyvennyolc forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. Ezen beruházással cégünk egy fékpadot és egy lengéscsillapító padot szerzett be, mellyel ügyfeleink szerviztevékenységünk szélesebb portfólióját tudják igénybe venni.

‒ a kedvezményezett neve: A TGK Hungary Kft
‒ a projekt címe: A TGK Hungary Kft. eszköz állományának fejlesztése
‒ a szerződött támogatás összege: 12 728 548 Ft
‒ a támogatás mértéke: 70%
‒ a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.03.31.
‒ projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00600

loading